GP3 - AZ ARDEN IS MEGERŐSÍTETTE A HARMADIK VERSENYZŐJÉT

dwkv-9excaast8q.jpg

Újabb pilótapalánta ejti meg a debütálását a GP3-ban idén.

Szerdán az Arden International megerősítette, hogy Gabriel Aubry és Julien Falchero mellett Joey Mawson alkotja majd még a csapat 2018-as pilótafelállását a GP3-ban. A 21 esztendős versenyző 2016-ban megnyerte a német F4-es bajnokságot, majd erős teljesítményt nyújtott a brit Forma-3 őszi kupájában és a 2017-es MRF Challenge-ben, mindkét bajnokságot a második helyen zárva.

_fer0595_4401629.jpgAz ausztrál már ma, a GP3 hivatalos előszezoni tesztjén munkába állt a brit csapatnál a Paul Ricard-i pályán.

"Nagyszerű hír, hogy Joey 2018-ban csatlakozik az Arden GP3-as csapatához" - nyilatkozta a csapatvezető Richard Dent. "Fantasztikus része lesz a csapatnak idén, az eddigi pályafutása során elért eredményei pedig lenyűgözőek."

"Izgatottsággal tölt el, hogy az Arden International-hez csatlakozhatok a 2018-as GP3-szezonra, és hogy a Forma-1-éhez hasonló versenynaptár szerint versenyezzek. Már nagyon várom. Arra fogok fókuszálni, hogy mindent, amit idáig megtanultam, felhasználjak ahhoz, hogy 2018-ban még több sikerre tehessek szert" - mondta Mawson.

Így fest a GP3 2018-as mezőnye az újabb bejelentést követően:

  • Arden International: Gabriel Aubry, Julien Falchero, Joey Mawson
  • ART Grand Prix: Callum Ilott, Nikita Mazepin, Jake Hughes, Anthoine Hubert
  • Campos Racing: Simo Laaksonen, Leonardo Pulcini, Diego Menchaca
  • Jenzer Motorsport: Tatiana Calderón, Juan Manuel Correa, David Beckmann
  • MP Motorsport: Niko Kari, Dorian Boccolacci
  • Trident: Giuliano Alesi, Ryan Tveter, Alessio Lorandi

Fotó: GP3 Series - Twitter, GP3 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2513688328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása