F1 - HIVATALOS: VISSZATÉR A MCLARENNÉL A BRAZIL ÜZEMANYAG A FORMA-1-BE

A McLaren F1-es csapata megerősítette, hogy egy új technológiai partnerrel kötött szerződést - 2019-től a Petrobras biztosítja a wokingiaknak az üzemanyagot!

Habár a wokingi istálló a tavalyi év kezdetén kezdett csak el a BP/Castrollal együtt dolgozni, a motorváltás során felmerült, hogy ez a kapcsolat megváltozhat a jövőben.

A brazil olajvállalat, a Petrobras hosszú éveket töltött el üzemanyag-beszállítóként a Williams csapatánál, egészen 2016 végéig. A távozást követően, már régóta lehet hallani spekulációkat, hogy szeretnének visszatérni egy másik csapattal és a McLaren egy logikus lépésnek bizonyult. Ugyanis a keddi nap folyamán megerősítették, hogy a brit alakulat 2019-től a brazilok üzemanyagát fogja használni.

A Petrobrasszal való üzlet egyúttal pénzügyi segítséget is nyújt a Forma-1 történetének második legsikeresebb csapatának.

Elképesztő azt látni, hogy mennyivel több szponzora van már most a wokingiaknak a Honda-korszak után, pedig még csak el sem kezdődött a szezon. Ennek fényében tényleg nagyon érdekes lesz azt látni, hogy vissza tudnak-e térni az élmezőnybe.

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2413686090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása