GP3 - TELJES AZ ART GRAND PRIX FELÁLLÁSA

_x0w1382_4318649.jpg

Anthoine Hubert az egyedüli versenyző, aki az ART-istálló 2017-es felállásából nem lépett szintet az idei évre.

Kedden bejelentette a GP3 2017-es szezonját domináló, és ezáltal a konstruktőri bajnoki címet megszerző, valamint az egyéni összetett első négy helyét kibérlő ART Grand Prix, hogy a tavalyi pilótafelállásból egyedüliként Anthoine Hubert-t megtartják egy második szezonra is - a francia versenyzővel pedig teljessé vált a franciák 2018-as kvartettje, amelyet még Callum Ilott, Nikita Mazepin és Jake Hughes alkot. A tavalyi csapattársai, George Russell, Jack Aitken és Nirei Fukuzumi a Forma-2-ben folytatják idén.

A 21 éves Hubert tavaly negyedik lett a bajnokságban, négy dobogót és 123 pontot szerezve - az idei évre pedig már nyilvánvaló módon nagyobb célokat tűzött ki: "Noha 2017-ben a csapaton belül végbement egy meghatározó integráció, úgy érzem, hogy nekem a csapattal befejezetlen ügyem van, és hajlandó vagyok arra, hogy a tavaly szerzett tapasztalatomat kamatoztassam, és elérjem a célomat 2018-ban az ART Grand Prix-val. Ez az, amit a csapat is akar, és köszönöm nekik, hogy bíznak bennem. Emellett a támogatóimnak, a Lamirault Automobile Group-nak és a KML Management-nek is szeretnék köszönetet mondani, ugyanis nélkülük nem jöhetett volna létre ez a megállapodás. Idén pedig a célom az, hogy megnyerjem a bajnokságot."

_x0w9942_4315768.jpg

"Tehetséges és elszánt versenyzőként remek első évet zárt a GP3-ban Anthoine, akinek most már minden megvan ahhoz, hogy felkerülhessen a GP3-as győztesek listájára. Ismeri a pályákat, van tapasztalata az autóval, és a csapattal is jól együtt tud működni. Tavaly több tapasztaltabb versenyzőtől is kapott dicséretet, idén pedig a bajnoki cím egyik várományosa lesz az ART Grand Prix-val, és azzal az ambícióval, hogy mindkét trófea nálunk maradjon" - fogalmazott a csapat közleményében az ART Grand Prix vezetője, Sébastien Philippe.

Így fest a GP3 2018-as mezőnye az újabb bejelentést követően:

  • ART Grand Prix: Callum Ilott, Nikita Mazepin, Jake Hughes, Anthoine Hubert
  • Campos Racing: Simo Laaksonen
  • MP Motorsport: Niko Kari

Fotó: GP3 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6413598951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása