F1 - MASSA ZÖLD JELZÉST KAPOTT AZ ORVOSOKTÓL, VISSZATÉRHET!

img_8391_2.JPG

Csütörtökön délután a motorsport.com számolt be a hírről, miszerint a Magyar Nagydíjat kihagyó Felipe Massát már semmi sem akadályozza abban, hogy visszatérjen.

Mint az ismeretes, Felipe Massának ki kellett hagynia a négy héttel ezelőtti Magyar Nagydíjat rosszullét miatt, így a szombati időmérő edzés alkalmával már a Williams tartalékosa, Paul di Resta ülhetett be a brazil FW40-esébe. A DTM-ben versenyző, ám korábban a Forma-1-et is megjárt skót ahhoz képest, hogy korábban még egyszer sem vezethette az autót, remekül helyt tudott állni.

Massa pedig kapásból haza is repült, így a hungaroringi teszten sem vett részt. A motorsport.com kiderítette, hogy a belső hallójáratával voltak gondjai a 2008. évi ezüstérmesnek, de most már jól van, amelyet többek között az is bizonyít, hogy a mai nap folyamán sikeresen átment a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) orvosi ellenőrzésein, Spa-Francorchamps-ban.

Mindenesetre a Belga Nagydíj hétvégéjén is jelen van Paul di Resta, arra az esetre, ha újra nem érezne jól magát Massa.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9812776838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása