F1 - CSOPORTOS BEMUTATÓVAL INDULHAT A 2018-AS SZEZON?

16729394_1675463849147282_248637566514833628_n.jpg

A Liberty Media újabb újító ötlettel állt elő annak érdekében, hogy a Forma-1-et még közelebb hozza a szurkolókhoz.

Újabb szurkolóbarát lépésre készül a Liberty Media, miszerint februárban, egy közös bemutatóval kezdődhet meg majd a 2018-as szezon - számolt be a hírről a német Auto Motor und Sport. Az ötlet nem mondható teljesen újnak, de most először valósulhat meg a gyakorlatban.

De mit is takar a koncepció? A részletek egyelőre nem tisztázottak, de ha minden igaz, akkor erre a fesztiválhangulatú show-ra az előszezoni gyakorlások helyszínén, Barcelonában kerülne sor, és az érdeklődők ingyen látogathatnák meg az eseményt, amelynek a csapatok versenyzőikkel, valamint az aktuális autóval együtt jelennének meg. Persze, ettől függetlenül a csapatok megtarthatják a külön bemutatójukat, ahogyan az történt a korábbi években.

Fotó: Renault Sport Formula One Team / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3012626833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása