F1 - NINCS VESZÉLYBEN WEHRLEIN MONTREALI RÉSZVÉTELE

pascal_wehrlein_f1_grand_prix_monaco_previews_k-io1jjrijrx.jpg

Noha ijesztően nagyot bukott Monaco utcáin, átment az orvosi vizsgálatokon a Sauber német versenyzője, így részt vehet a Kanadai Nagydíjon.

Mint az ismeretes, a Monacói Nagydíj 60. körében a Sauber frissen igazolt németje, Pascal Wehrlein a Portier-kanyarban az oldalára borult az autójával, miután Jenson Button a McLaren-Hondával felöklelte. A feje hozzáért a palánkhoz, s miután a téli Bajnokok Tornáján már volt egy komolyabb bukása Felipe Massának nekiütközve, ami miatt az Ausztrál és a Kínai Nagydíjat is ki kellett hagynia, mindenképpen szükséges volt az orvosi vizsgálatra.

Szerencsére a Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2015-ös bajnoka sikeresen teljesítette a vizsgálatokat, így nem fenyegeti veszély a jövő heti Kanadai Nagydíjon való részvételét, ellentétben a korábbi pletykákkal, miszerint idén harmadjára is kihagyhat egy Forma-1-es futamot. A hírt maga Wehrlein erősítette meg a Twitter-oldalán:

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5212558257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása