F1 - FILMES NAPOT TARTOTT A FERRARI MUGELLÓBAN

sebastian_vettel_f1_grand_prix_russia_bzujtpzxbamx.jpg

Az előző héten a Ferrarinál ráfeküdtek a rajtokra a mugellói pályákon - ennek érdekében az olasz istálló még az egyik filmes napját is beáldozta.

A német Speedweek információ szerint a Ferrari felhasználta az egyik filmes napját Olaszországban, amelyen az olasz együttes mindkét versenyzője, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen is részt vett. A szabályok alapján minden csapat évente két ilyen nappal rendelkezik, ugyanakkor azoknak a megalkotói minden eszközükkel próbálták korlátozni a tesztlehetőséggel szolgáló kiskapuk számát. Emiatt van az a regula érvényben, miszerint egy napon csak 100 kilométert lehet megtenni az autókkal, és ezt a távolságot is csak a Pirelli demóabroncsaival, amelyek szinte köszönőviszonyban sincsenek a versenyhétvégék folyamán használt gumikkal.

A Ferrari azonban gondoskodott róla, hogy ne csak kiváló minőségű promóciós anyagok készüljenek az autókról és a versenyzőkről, ugyanis ezt a 100 kilométert Mugellóban kihasználták arra, hogy gyakorolhassák az elindulásokat.

Ennek valószínűleg az lehetett az apropója, hogy a két héttel ezelőtti Orosz Nagydíjon noha 2008 óta először a két Ferrari indulhatott az első rajtsorból, Valtteri Bottas már a piros lámpák kialvását követő másodpercekben a piros autók elé került, és onnantól kezdve a finn Mercedes-pilóta számára egyenes út vezetett a győzelemhez.

Egyelőre a Mercedes és a Ferrari között igencsak szoros a csata az egyéni és a konstruktőri összetettben egyaránt, így minden pont számít a két rivális istálló számára - ehhez pedig mindennek klappolnia kell, a rajtnak is.

Fotó: Zimbio 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9312494561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása