INDYCAR - LEHULLT A LEPEL ALONSO INDY 500-AS GÉPÉRŐL!

c-5zp1fwsaejf1o.jpg

Néhány órával Fernando Alonso első IndyCar-tesztje előtt az Andretti Autosport és a McLaren bemutatta a spanyol versenyző amerikai "játékszerét".

Mint az ismeretes, a McLaren-Honda Forma-1-es alakulatának spanyol versenyzője, a sportág kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso ki fogja hagyni a hónap végén esedékes Monacói Nagydíjat, s helyette a McLaren-Honda-Andretti #29-es rajtszámú Dallara-Honda DW12-esével fog döngetni az IndyCar-versenynaptár legnevesebb és legtradicionálisabb eseményen, az indianapolisi 500 mérföldesén.

Fotó: McLaren-Honda-Andretti

Azonban Alonso addig még számos alkalommal ki fog gördülni a legendás oválpályára, először a mai nap folyamán, amelyet az IndyCar a weboldalán, illetve a Facebook-, és YouTube-csatornáján élőben közvetít. Viszont a mostani órákban is zajló tesztet megelőzően a csapat bemutatta a nagyérdeműnek az ovideói születésű versenyző autóját.

Az autó a legendás, papaya narancssárga színben pompázik, amellyel a McLaren 1974-ben és 1976-ban már megnyerte az Indy 500-as viadalt Johnny Rutherforddal a volánnál. Alonso sisakja pedig szintén egy retro dizájnt visel; a piros, a sárga és a kék színeivel.

Itt érhető el az élő közvetítés Alonso IndyCar-tesztjéről:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3312477151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása