F1 - HAZAI NAGYDÍJA LEHET VERSTAPPENNEK?
Zandvoort a visszatérésen gondolkodik

barcelona_i_test_day_4_024.jpg

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Max Verstappen-szurkolók nagy örömére több évtized után visszatérhet a Holland Nagydíj a Forma-1-be.

A hétvége folyamán a holland Haarlems Dagblad lap arról számolt be, hogy a zandvoorti pálya üzemeltetői már vizsgálják annak lehetőségét, hogy megérné-e újra Forma-1-es nagydíjat rendezni Hollandiában pénzügyi szempontból, ugyanis a száguldó cirkusz vendégül látásához komolyabb átalakításokat kéne eszközölni.

Ennek oka pedig a mezőny egyik legtehetségesebb fiataljának számító Max Verstappen egyre növekvő népszerűsége lenne - az egyszeres futamgyőztes miatt tavaly az osztrák és a belga pályára is rengeteg szurkoló látogatott ki.

Tavaly a zandvoorti aszfaltcsíkon rendeztek egy családi eseményt, ahol a Red Bull hollandja is megjelent. Akkor is rengetegen mentek ki a helyszínre, emiatt idén is megrendezésre kerül, a szervezők pedig újból több tízezres helyi nézettségre számítanak.

Holland Nagydíjat utoljára 1985-ben rendeztek a Forma-1-ben, Zandvoortban, ahol azóta leginkább a Német Túraautó Bajnokság (DTM) és a Masters of Formula 3 széria versenyeinek adtak otthont.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2512316249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása