F1 - INDIA KÉRTE VIJAY MALLYA KIADATÁSÁT
Benne van a pácban nyakig a Force India-tulajdonos

vijay_mallya_f1_grand_prix_usa_practice_lguh-rhbhdhx.jpg

A Force India vezére, Vijay Mallya immár egy éve Nagy-Britanniában tartózkodik azt követően, hogy bevonták az útlevelét. Most pedig hazája kéri a kiadatást.

A 61 éves Vijay Mallya, a Force India istálló tulajdonosát már évek óta kőrözik csalás és tartozás vádjával - a hírek szerint egymillió dollárnál is több pénzről van szó. Korábbi vállalkozása, a Kingfisher Airlines még 2013-ban ment csődbe, azóta próbálják bevasalni rajta ezt az összeget. Mallya utoljára egy éve, 2016 márciusában járt Indiában, akkor azonban letartóztatási parancsot adtak ki ellene, úgyhogy gyorsan visszasurrant Angliában, és ott él azóta is - már csak amiatt sem tudná elhagyni az országot, mert az útlevelét is bevonták.

Az indiai kormány szóvivője pedig a minap megerősítette, hogy kérvényezték Vijay Mallya kiadatását annak érdekében, hogy büntetőeljárás alá vonhassák.

Kérdés, hogy ez a fordulat milyen hatással lesz majd a Force India csapatára, amely tavaly fennállásának legjobb konstruktőri helyezését érte el egy 4. pozíció formájában...

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr912248636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása