F1 - AJÁNLATOT TETTEK A MANORRA! VAN REMÉNY A MEGMENEKÜLÉSRE

2016_austrian_gp_friday_033.jpg

Brit lapértesülések úgy tudják, hogy konkrét ajánlat van a Manor felvásárlására, ez pedig a kiscsapat megmenekülését jelentheti - akár már pénteken okosabbak lehetünk az ügyben!

Mint ismeretes, a Manor Racing névre hallgató Forma-1-es alakulatot üzemeltető Just Racing Services Limited cég január 6-án került csődeljárás alá, miután nem sikerült befektetőt találni a csapat megmentésére. Az azóta eltelt 10 nap folyamán azonban már felmerültek olyan pletykák, hogy mégis megmenekülhet az összeomlástól a Banbury városában székelő sereghajtó, amennyiben január 20-ig sikerült szert tenni új befektetőkre.

Az autosport.com pedig úgy tudja, hogy ez meg is történhet, ugyanis állítólag van egy konkrét érdeklődő mind a három vállalat (Just Racing Services Ltd., Just Racing Ltd., Manor Grand Prix Racing Ltd.) felvásárlására. A felmerült ajánlatra péntek éjfélig kell választ adni, különben új befektető érkezhet, de egy kedvezőtlenebb ajánlattal.

Egyébként a Manor 2017-es autója rajtra készen áll, de az alkatrészek gyártása addig nem kezdődik meg, amíg nem válik biztossá a gárda jövője. A hírt amúgy sem a csődeljárást végző, sem Stephane Fitzpatrick nem erősítette meg.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5412131035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása