WEC - NÉGY VERSENYZŐJÉT IS BEJELENTETTE AZ LMP2-BE ÁTNYERGELŐ REBELLION RACING

wec-rebellion-racing-announcement-2016-rebellion-racing-oreca-07.jpg

A Rebellion Racing kedden délután megerősítette, hogy 2017-ben két autót fognak futtatni az LMP2-es kategóriában. Emellett a csapat ismertette négy pilótáját a hatból.

Jövőre már az LMP2-ben fog indulni a Rebellion Racing csapata, mégpedig két vadonatúj Oreca 07-Gibson autóval azt követően, hogy eldöntötték, abbahagyják az LMP1-L-ben üzemeltetett projektet.

Emellett a Rebellion a hatból négy pilótáját is ismertette, amelyből három már idén is versenyzett az alakulatnál. Ez a három pilóta pedig Nicolas Prost, Mathias Beche és Nelson Piquet Jr., akikhez az RGR Sport by Morand istállótól érkező Bruno Senna fog csatlakozni. Rajtuk kívül még majd két ezüstkártyás pilóta lesz majd leszerződtetve.

"Nagyon örülünk annak, hogy megerősíthetjük a terveinket, miszerint két Oreca 07-es LMP2-autóval fogunk indulni az Endurance Világbajnokság 2017-es szezonjában, amellett, hogy egy autóval az IMSA North American Endurance Cup futamain is indulni fogunk. Amiatt is boldogok vagyunk, hogy Nico, Mathias és Nelson 2017-ben is nálunk fog vezetni, és szeretnénk a csapatunkban köszönteni Brunót." - nyilatkozta a Rebellion Racing főnöke, Bart Hayden.

Az előző héten a gárda Sebringben már meg is ejtette az első tesztjét az új autóval, amelyről nagyon pozitívan nyilatkozott Hayden: "Lenyűgözött minket az Oreca 07-es akkor, amikor a múlt héten Sebringben teszteltünk vele. Ennek egy elég jó autónak kell lennie ahhoz, hogy futamgyőzelmekért, világbajnoki címért induljunk. Minden összetevőt össze fogunk rakni ahhoz, hogy egy erős hadjáratot fussunk 2017-ben."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr10012066125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása