DTM - BEJELENTETTE 2017-ES VERSENYZŐIT A BMW

img_8602.JPG

Pénteken a BMW Motorsport Münchenben bejelentette, hogy kik lesznek a 2017-es versenyzői a Német Túraautó Bajnokságban.

Mint ismeretes, 2017-től kezdve minden gyártó csak hat autót fog indítani az eddigi nyolc helyett. Pár napja már bejelentésre került, hogy a hat autót az RBM és az RMG csapatok fogják futtatni, három-három arányban.

A BMW az idei évben a tavalyihoz viszonyítva változatlan versenyzőfelállással volt ott a DTM mezőnyében. Miután pedig Martin Tomczyk és Antonio Félix Da Costa korábban bejelentették távozásukat, már csak hat pilótája maradt a bajor márkának - mégpedig Marco Wittmann, Timo Glock, Augusto Farfus, Bruno Spengler, Tom Blomqvist és Maxime Martine személyében. Tomczyk pedig a jövőben az IMSA-bajnokságban bizonyíthat, míg Da Costa a Formula-E-ben mutathatja meg versenyzői tudását.

Tegnap este pedig a BMW a müncheni évzáró eseményén bejelentette, hogy a megmaradt hat versenyző jövőre is a DTM-programjuk része lesz. Marco Wittmann, Timo Glock és Augusto Farfus a Stefan Reinhold vezette Team RMG-nél, míg Tom Blomqvist, Maxime Martin és Bruno Spengler a Bart Mampaey által menedzselt Team RBM-nél fognak versenyezni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr312037969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása