F1 - VETTEL NEM KÉSZÜL A MERCEDESHEZ

sebastian_vettel_f1_grand_prix_abu_dhabi_ww2i01vg2gdx.jpg

Vettel a hétvégén azt nyilatkozta, hogy szerinte a tény, miszerint neki érvényes szerződése van a Ferrarival a jövő évre, kellőképpen egyértelművé tette azt, hogy ő nem pályázik a Mercedesnél Nico Rosberg helyére.

Múlt hét pénteken valósággal felrobbant a világháló attól a hírtől, melyben a Forma-1 legújabb világbajnoka, Nico Rosberg bejelentette, hogy azonnali hatállyal befejezi a pályafutását a száguldó cirkuszban - ezáltal pedig megüresedett egy hely a Mercedesnél.

Úgyhogy a háromszoros konstruktőri világbajnok istállónak most az a feladata, hogy szerezzen egy jó képességű versenyzőt Lewis Hamilton mellé - azonban a csillagmárkásoknak nem lesz ezzel könnyű dolgok, ugyanis a számításba vehető opciók nagyjának már szerződése van 2017-re, más csapatnál.

Utóbbi tényre hivatkozva a Ferrarinál versenyző négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel az olasz márka évzáró eseményén, Daytonában le is nyilatkozta azt, hogy esély nincs arra, hogy pótolja Rosberg a Mercedesnél: "Úgy gondolom, nem nagy titok az, hogy nekem és Kiminek is szerződése van a Ferrarinál 2017-re - úgyhogy a helyzetnek világosnak kéne lennie."

Ezután a német kitért arra, hogy esze ágában sincs a Mercedesre fókuszálni a tél folyamán, ugyanis minden figyelmét a Ferrari akarja irányítani, amely reményei szerint jövőre már jobb formát fog mutatni az idei, győzelemmentes szezont követően: "Nem tudom, mik a terveik, de ami minket illet, csak a jövőre és saját magunkra figyelünk. Nagyon sok változás várható, úgyhogy eléggé elfoglaltak leszünk. Nagyon pozitívak vagyunk a jövő év kapcsán. Ugyanis, úgy gondolom, hogy a csapatunk kezd erősebb lenni, amely az utóbbi hónapokban már a pályán és a gyárban is érezhető volt. Jobb csomaggal kell előrukkolnunk."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1012025891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása