F1 - HIVATALOS: A RED BULL LECSAPTA A MCLAREN KEZÉRŐL AZ EXXONMOBIL-T

2016_abu_dhabi_gp_saturday_090.jpg

Csütörtökön a Red Bull hivatalosan is megerősítette, hogy 2017-től kezdve az ExxonMobil cég fogja ellátni a csapatot üzemanyaggal és kenőolajjal, amely korábban a McLaren partnere volt.

Az elmúlt 21 esztendőben a Bruce McLaren nevével fémjelzett istálló használta az ExxomMobilhoz tartozó Mobil 1 termékeit. Viszont most ez a partneri kapcsolat a végéhez ért, ugyanis a minap bejelentésre került, hogy az olajóriás a jövőben a Red Bull Racing csapatával fog kooperálódni, mint a csapat hivatalos üzemanyag-, kenőolaj- és motorolaj-beszállítója.

"A Mobil 1 és a Red Bull Racing két globális márka, amely osztozik a versenyzés, a teljesítmény és az innováció iránti szenvedélyben. A Mobil 1 immár több mint 30 éve ikonikus márkaként van jelen a Forma-1-ben. A legújabb partneri kapcsolatunk pedig lehetővé teszi a számunkra, hogy kiaknázzuk az ExxonMobil világszínvonalú szaktudását." - fogalmazott Christian Horner, a Red Bull istálló főnöke, majd így folytatta mondandóját: "Továbbá szeretném üdvözölni az ExxonMobil-t a Red Bull Racing alakulatánál, valamint szeretnék köszönetet mondani a TOTAL-nak, amely jelentős mértékben hozzájárult a sikereinkhez a Forma-1-ben, partneri együttműködésünk folyamán."

Egyébként a hír nem bizonyult meglepetésnek, már október vége óta lehetett számítani erre a bejelentésre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2312015846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása