F1 - A RED BULL ELCSÁBÍTOTTA A MCLAREN OLAJ- ÉS ÜZEMANYAGPARTNERÉT

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_mexico_practice_cfakotx5-tax.jpg

A jövőben a Mobil 1 immár a Red Bull Racing üzemanyag-beszállítója, 21 évnyi partneri kapcsolat után elhagyva a McLarent!

A TAG Heuer után újabb cég pártolt át a McLarentől a Red Bull csapatához, mégpedig az olaj- és üzemanyag-beszállító, az Exxon/Mobil 1. Az amerikai cég 21 esztendő után fordít Wokingnak hátat, és vándorol át Milton Keynes-be jövőre, ahol jelenleg a TOTAL termékeit használják.

Viszont aggodalomra semmi ok: a McLaren máris megtalálta a megfelelő utódot a Mobil 1 helyére. 2017-től a Castrol kenőolajjal, a BP pedig üzemanyaggal fogja ellátni a Bruce McLaren nevével fémjelzett csapatot.

Ugyanakkor a hírt egyik csapat sem kommentálta, a hivatalos megerősítésre valószínűleg a szezon végéig kell várnunk.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8511913335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása