F1 - GUTIÉRREZ VISSZATÉRHET A FERRARIHOZ?

esteban_gutierrez_f1_grand_prix_brazil_practice_sqjyve0aammx.jpg

Esteban Gutiérrez elárulta, hogy szerepel az is a 2017-es opciói között, hogy visszatér a Ferrarihoz tartalékpilótai pozícióba.

Gutiérrez ma utolsó versenyét fogja teljesíteni a Haas F1 Team színeiben, miután az amerikai újoncistálló 2017-re Romain Grosjean mellett a dán Kevin Magnussennek szavazott bizalmat - ebben az is közrejátszott, hogy a mexikói eddig idén még egyetlenegy pontot sem tudott szerezni, míg Grosjean 29-et is. A mexikói pilóta természetesen jövőre is szeretne ott lenni a rajtrácson mindennek ellenére, habár a lehetőségek igencsak korlátozottak, ugyanis már csak egy sauberes és két manoros ülés maradt a mezőnyben.

Amikor 2014 végén elveszítette a versenyzői ülését a Sauber csapatánál, utána a Ferrari tartalékpilótája lett 2015-ben. Elárulta, hogy ezen poszt betöltésére most is megvan az esélye: "Van néhány lehetőségem. A Ferrari egy nagyszerű csapat, tavaly náluk lehettem tartalékversenyző, amely lehetőséget adott arra, hogy a Forma-1-ben versenyző legjobb istállótól, valamint két nagyon jó pilótától tanuljak. Ez egy érdekes év volt, de úgy gondolom, megmaradt a pozitív kapcsolatunk, úgyhogy az oda való visszatérés is a lehetséges opciók között van." 

Majd Gutiérrez kijelentette, hogy egyelőre még semmi sem biztos a jövője kapcsán: "Nagyon keményen dolgozom. Nagyon őszintén szólva, jelenleg még semmi sincs eldöntve, de nagyon kemény ügyködöm azon, hogy a dolgok összeilleszkedjenek."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5312002420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása