F1 - ALLISON A MERCEDESNÉL KÖTHET KI?

james_allison_f1_testing_barcelona_day_four_i0yjdtpweeqx.jpg

Úgy néz ki, hogy az idei év korábbi szakaszában a Ferrarit elhagyó szakember a konstruktőri világbajnoknál köthet ki.

A Lotus és a Ferrari volt technikai igazgatója, James Allison a nyáron hagyta el a Ferrari alakulatát a család tragédia után - azóta pedig számos csapattal hozták már szóba a nevét, többek között a Red Bull-lal és a McLarennel.

A motorsport.com a forrásaira hivatkozva viszont úgy tudja, hogy Allison nem Milton Keynes-ben, de nem is Wokingban fogja folytatni karrierjét, ugyanakkor egy topistállónál, mégpedig a Mercedesnél - ráadásul Paddy Lowe helyén, akinek a jövő állítólag bizonytalan, de valószínűleg az sem jelentene problémát a német alakulatnak, ha jövőben mindkét szakember a csapat részét képezné.

A pletykák kapcsán Toto Wolffot és Paddy Lowe-t is felkeresték, de ők nem voltak hajlandóak nyilatkozni ezek kapcsán. De bárhol is köt ki Allison, azt legkorábban csak 2017 tavaszán teheti meg a ferraris kontraktusa miatt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2611970143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása