F1 - SAJTÓ: MEGVAN A HAAS JÖVŐ ÉVI PILÓTAFELÁLLÁSA!

romain_grosjean_f1_grand_prix_usa_practice_km7_ojwmiwqx.jpg

Az általában jól értesült és megbízható motorsport.com megtudta, hogy kikkel lesz ott a rajtrácson 2017-ben a Haas Forma-1-es alakulata.

Az imént megnevezett forrás exkluzív értesüléseire hivatkozva arról cikkezett, hogy a dán Kevin Magnussen alá fogja írni a Haas F1 Team által korábban felkínált, két évre szóló kontraktust. A 24 éves pilóta a francia Romain Grosjean csapattársa lesz az információk szerint, amely Esteban Gutiérrez távozását jelentené egyúttal - ám ezzel nem lenne biztos a mexikói versenyző Forma-1-ből való kiszállása, hiszen a Manor és korábbi csapata, a Sauber is komolyan érdeklődik iránta és a mögötte álló szponzorok iránt.

A korábbi McLaren- és jelenlegi Renault-pilótához tartózó ezen hírrel, Esteban Ocon Force Indiához való várható átigazolásával, valamint Bottas és Grosjean elkelésével úgy tűnik, hogy az eddig a maradásra viszonylag esélytelennek tűnő Jolyon Palmer lehet a befutó a Renault istálló második 2017-es ülésére, a korábban bejelentett Nico Hülkenberg csapattársaként.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2411945329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása