MOTOGP - PEDROSA TOVÁBBRA IS DOLGOZIK A VALENCIAI VISSZATÉRÉSEN

dani_pedrosa_motogp_germany_free_practice_xsebowq_br5x_1.jpg

A Repsol Honda spanyolja, Dani Pedrosa minden erejével azon van, hogy kellően jó formában legyen ahhoz, hogy visszatérhessen a MotoGP-be a valenciai szezonzárón a betegszabadságáról. Bár, egyelőre még kétséges a részvétele.

Mint ismeretes, Dani Pedrosa még a japán nagydíjhétvége második szabadedzésen szenvedett balesetet, melynek következtében eltört a kulcscsontja. Emiatt pedig az előző három futamot ki kellett hagynia - Japán és Malajziában Hiroshi Aoyama, Ausztráliában pedig Nicky Hayden helyettesítette őt.

"Minden egyes nap egyre jobban vagyok. A fizioterápia jól halad, így ekkortájt minden gondolatom akörül van, hogy újra tudjak versenyezni. Mindenesetre keményen azon vagyok, hogy időben felépülhessek ahhoz, hogy részt vegyek a valenciai szezonzárón. De nem tudom, hogy sikerülhet-e. Ezt csak a jövő héten fogom megtudni." - írta a spanyol a Repsol blogjában.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5111928693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása