F1 - A HAAS ÚJ FÉKBESZÁLLÍTÓ UTÁN KUTAT

esteban_gutierrez_f1_grand_prix_mexico_practice_gl7rpz3uorux.jpg

A száguldó cirkusz legújabb csapata nagy erőkkel dolgozik a fékproblémák kiküszöbölésén: Brazíliában a Haas akár egy másik fékbeszállító termékeit is kipróbálhatja.

Mint ismeretes, a Haas első Forma-1-es évében igencsak komoly mértékben küszködik a fékhibákkal. Legutóbb Austinban Esteban Gutiérrez esett ki emiatt, és ez már a sokadik ilyen eset volt ebben az esztendőben. Amióta pedig ez a hiba is megtörtént, a Haas és a Brembo nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy megtalálják a választ a sorozatos meghibásodásokra.

Jelenleg Grosjean és Gutiérrez autójában egy köztes megoldás működik, viszont a brazil víkend pénteki napján a Haas már a Carbon Industrie termékeit fogja tesztelni. Aztán pedig majd eldöntik az alakulatnál, hogy mely gyártó eszközeit szeretnék használni a továbbiakban. A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner ennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy egyelőre még csak tesztelgetnek, az eredmény pedig majd kiderül.

A Haas F1 Team ezen a hétvégén, Mexikóban egy átalakított fékrendszert használ, mellyel kapcsolatban egyelőre nem merült fel probléma. A csapat mexikói pilótája, Esteban Gutiérrez a pénteki napot követően elégedett volt a mostani szisztémával - kijelentette, hogy a fékek jobbak az austiniakhoz képest.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3111915111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása