F1 - 2016, MEXIKÓI NAGYDÍJ: A RAJTRÁCS

2016_mexican_gp_preview_007.JPG

Íme az idei 19. nagydíj rajtsorrendje!

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elkezdődjön a Forma-1-es Mexikói Nagydíj, amelyen az első sorból a Mercedes két autója fog elindulni idén tizenkettedjére: Lewis Hamilton indul a pole-ból, Nico Rosberg pedig mellőle. A két Ezüst Nyíl mögül a két Red Bull fogja várni a piros lámpák kialvását, a force indiás Nico Hülkenberget és a Ferrarikat megelőzve. A TOP 10 végéből pedig a két Williams, valamint a toro rossós Carlos Sainz Jr. fog nekivágni a mexikóvárosi viadalnak.

Fernando Alonso az "álomszerű" 11. pozícióból fog indulni a hazai közönsége előtt versenyző Sergio Pérezt megelőzve. Jól ment a szombati időmérőn Magnussen a Renault-val, valamint Wehrlein a Manor-Mercedesszel: előbbi a 14., utóbbi a 16. helyet szerezte meg. A mexikóiak másik pilótája, a haasos Esteban Gutiérrez is csak a 17. lett - a csapattársa, Romain Grosjean pedig a maga 21. helyével élete egyik, ha nem a legrosszabb időmérőjét zárta. Jolyon Palmer pedig az időmérő kihagyása ellenére engedélyt kapott a rajthoz állásra, de a brit a tegnapi karosszériacseréje miatt csak a depóból fog indulni vélhetően.

Így fog felállni a 22 autó a mexikói rajtrácsra:

cats2.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9411915947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása