F1 - TITKOLTA A MCLAREN BUTTON ELŐL A JÖVŐ ÉVI AUTÓJÁT

jenson_button_f1_grand_prix_usa_f0jw4sdcf5qx.jpg

2009 Forma-1-es világbajnoka, Jenson Button elárulta, hogy a McLaren egészen addig egyetlen egy információt sem osztott meg vele a 2017-es versenygépről, amíg nem stabilizálódott a jövője Wokingban.

Mint ismeretes, a McLaren jelenlegi pilótái, Fernando Alonso és Jenson Button 2017, illetve 2016 végéig rendelkeznek érvényes szerződéssel. Miután pedig a wokingi alakulat tesztpilótája, a belga Stoffel Vandoorne már minden áron egy Forma-1-es versenyzési lehetőséghez szeretett volna jutni, egyre inkább úgy tűnt, hogy az idei szezon végén végleg búcsút kell mondanunk Buttonnak.

A monzai hétvégén aztán kiderült, hogy a Bruce McLaren nevével fémjelzett alakulat jövő évi pilótapárosát Fernando Alonso és Stoffel Vandoorne fogják alkotni, Jenson Button még két évig biztosan a csapat kötelékében fog maradni. A brit pilóta a háttérben fog munkálkodni, amellett, hogy pihenőre vonul, de még előfordulhat, hogy 2018-ban visszatér a Forma-1-be.

Button pedig egy austini interjúban elárulta, hogy jövőbeni terveinek konkretizálódásáig egyetlenegy információhoz sem férhetett hozzá a McLaren jövő évi autójáról - ehhez sok köze volt azoknak a pletykáknak, amelyek azt állították, hogy a brit visszatér Forma-1-es pályafutása első csapatához, a Williamshez.

"Nyilvánvalóan addig semmit sem láthattam a 2017-es autóból, amíg el nem döntöttem, hogy mit fogok csinálni jövőre. De most vissza fogok térni a gyárba és a szimulátorba. Fernando és Stoffel már kipróbálhattak a 2017-es gépet a szimulátorban, de az én véleményemre is kíváncsiak, hogy milyen benyomásaim vannak az autóról. Már nagyon várom, és biztos vagyok abban, hogy némi befolyásom is lesz." - nyilatkozta a 2009-es világbajnok.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3211844217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása