F1 - MAGNUSSEN ÉS OCON LEHETNEK AZ ESÉLYESEK A RENAULT MÁSODIK ÜLÉSÉRE?

kevin_magnussen_f1_grand_prix_usa_practice_cykqpq8sktnx.jpg

Nagyon úgy néz ki, hogy jövőre Kevin Magnussen és Esteban Ocon között dől el, hogy ki lesz Nico Hülkenberg csapattársa a Renault Sport Formula One Team-nél.

A fenti kijelentés arra alapozott, hogy a nemzetközi média arról értesült a tegnapi nap folyamán az austini paddockban, hogy a Williams élt az opciójával Valtteri Bottast illetően, így minden bizonnyal Lance Stroll bejelentésével egyidejűleg a finn pilóta maradását is meg fogják erősíteni a grove-iak. A döntés a Renault érdeklődése miatt halasztódott ideáig.

Úgyhogy a francia manufaktúra második ülésére vagy a jelenlegi pilóta, Kevin Magnussen, vagy a manoros Esteban Ocon lehet a befutó. Viszont utóbbi átigazolása erősen függ a Mercedes és Toto Wolff terveitől, ami a francia pilótát illeti. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy Wolff inkább a Force Indiánál látná szívesen Ocont. 

A Renault mindenesetre kijelentette, hogy a döntést nem fogják elkapkodni, és a gyorsaság lesz az elsődleges szempont. Amennyiben pedig hihetünk az értesüléseknek, Gutiérrez is ott lehet a listán, akinek az útjait lehet, hogy ki fogja adni a Haas, ahol Kevin Magnussen foglalhatná el a mexikói helyét.

További csavarként szolgálhatnak azon pletykák, melyekben az szerepel, hogy Felipe Nasr is kiköthet akár a Force Indiánál, vagy Pascal Wehrlein a Haasnál.

Mindenesetre, az átigazolási piaccal kapcsolatos pletykák eddig igencsak összetettek és bonyolultak, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből. Természetesen be fogunk számolni arról, ha van valami új fejlemény.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4411833741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása