F1 - SEPANG, 2016: HAMILTON VOLT A LEGGYORSABB AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT, VERSTAPPEN A MERCEDESEK KÖZÖTT

lewis_hamilton_f1_grand_prix_malaysia_practice_g3l8ran-erhx_1.jpg

A második után a harmadik szabadedzésen is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Mercedesszel, míg Nico Rosberg csak harmadik lett, ugyanis a Red Bull-lal Max Verstappen beékelődött a Mercedesek közé.

A Mercedes címvédője, Lewis Hamilton bizonyult a legjobbnak a 60 perces harmadik szabadedzés folyamán is Maláj Nagydíjon. A brit pilóta 1:34.434-es idejével 445 ezredet vert a második helyen záró és a két Mercedest szétválasztó Red Bull-versenyzőre, Max Verstappenre. A pontverseny éllovasa, Nico Rosberg ezúttal csak a 3. lett, bő 6 tizedes hátrányban.

A legjobb három mögött a Ferrarik zártak, Raikkonen - Vettel sorrendben, megelőzve a Red Bull másik pilótáját, Daniel Ricciardót, aki már 1 másodpercen kívül zárt az élen álló Mercedeshez viszonyítva. A Force India németje, Nico Hülkenberg hetedik lett, a TOP 10 végébe pedig a Bottas és Massa által alkotott williamses kettős, illetve a Toro Rossóval Carlos Sainz Jr. telepedett le.

A McLaren teljesítménye a pénteki nap után a zárótréningen kicsit csalódást keltő volt, ugyanis Button csak a 12. lett, Alonso pedig ismeretlen okokból kifolyólag a 22. helyen zárt.

Az időmérő edzésre magyar idő szerint 11 órától kerül sor. Az eseményt az oldalunkon élőben fogjuk közvetíteni, szöveges formában.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

ctqgk4qwgaasj9i.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7711756651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása