INDYCAR - HIVATALOS: NEWGARDEN ELHAGYJA ED CARPENTER CSAPATÁT!

jgs_7238-1.jpg

Az Ed Carpenter Racing csütörtökön megerősítette, hogy Josef Newgarden 2017-ben már nem náluk fog versenyezni.

A csütörtöki bejelentés kapcsán kiderült, hogy a 25 éves amerikai versenyző, Josef Newgarden jövőre már nem az Ed Carpenter Racing színeiben fog versenyezni, noha az idei évet a 4. helyen zárta, legjobb nem-penskés pilótaként. Az amerikai idén egyszer tudott győzni, mégpedig az általa dominált iowai viadalon.

Ed Carpenter a következőket írta meg a hivatalos közleménybe Newgarden távozása kapcsán:

"Minő kiábrándító, hogy Josef már nem fog visszatérni ide, bár az elmúlt hetekben elterjedt pletykákat figyelembe véve, ez nem igazán nagy meglepetés.

Josef-nek a legjobbakat kívánom a jövőre nézem. Én pedig továbbra is arra fogok koncentrálni, hogy az Ed Carpenter Racing sikeres legyen 2017-ben is. Jó pozícióban várjuk a következő szezont, amely remélhetőleg ugyanúgy sikerekben gazdag lesz, mint az idei."

A megerősítés pedig továbberősíti azon pletykákat, miszerint Juan Pablo Montoya távozni kényszerült a Team Penske csapatától, s a helyére érkezhet meg Newgarden. Kíváncsian várjuk a pilótapiac alakulását.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3911753551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása