F1 - SEPANG, 2016: HAMILTON TÖRT AZ ÉLRE A MÁSODIK EDZÉSEN

lewis_hamilton_f1_grand_prix_malaysia_practice_vbw-n8n4grix.jpg

A második edzésen már a Mercedes címvédője volt az Úr.

A brit Lewis Hamilton nyerte a Mercedesszel a második szabadedzést Sepangban - a címvédő 1:34.944-es idejével 2 tizedet adott csapattársának, Nico Rosbergnek, aki az első edzést az élen zárta. Az Ezüst Nyilak mögött újból a Ferrarik zártak az eredményjelzőn, ám ezúttal Vettel - Raikkonen sorrendben. Azt is hozzá kell tenni, hogy a két istállót ezúttal már "csak" 6-8 tized választotta el.

A legjobb öt sorrendjét a születésnapos Max Verstappen zárta a Red Bull Racing autójával, megelőzve a force indiás Sergio Perezt és a McLaren-Hondával újfent a legjobb 10-ben záró Fernando Alonsót. Daniel Ricciardo ezúttal csak 8. lett a Red Bull másik gépével, a force indiás Nico Hülkenberg és a mclarenes Jenson Button előtt.

A Toro Rosso, a Williams és a Haas csapatoknak megint be kellett érniük a mezőny második felében való zárással. Ezen istállókon kívül még a Renault-t és Kevin Magnussent kell kiemelni, ugyanis a dán annak ellenére pályára tudott gurulni a második edzésen, hogy az első edzésen az üzemanyag-szellőzőcső szelepének meghibásodása miatt kigyulladt az autó, ez pedig az enstone-i szerelők gyors és precíz munkájának köszönhető.

Folytatás szombat reggel 8 órától, a 3. szabadedzéssel.

A második szabadedzés végeredménye:

PROVISIONAL CLASSIFICATION (END OF FP2): Lewis Hamilton fights back to edge out his teammate in a blisteringly hot afternoon session #MalaysiaGP

Közzétette: F1 – 2016. szeptember 30.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr311755233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása