DTM - A BMW ÉS A MERCEDES IS VISSZAVONTA A FELLEBBEZÉST

img_9153.JPG

Wittmann és Juncadella kizárása is hivatalos immár.

Mint ismeretes, a DTM hungaroringi hétvégéjének vasárnapi napján, a második futamot követően a versenybíróság kizárta a 3-4. helyezettet, a mercedeses Daniel Juncadellát, illetve Marco Wittmannt. Az ok pedig mindkét pilóta esetében a padlólemezre felszerelt fa kopólemez túlkopása volt.

A döntés ellen még akkor fellebbezett a két gyártó. Azonban csütörtökön a BMW és a Mercedes is visszavonta a diszkvalifikáció ellen benyújtott fellebbezést - előbbi márka a sport érdekeire hivatkozva.

Így marad az az állás, miszerint Wittmann csupán 14 pontos előny birtokában fog megérkezni a hockenheimi szezonzáróra Mortarával szemben, de Greennek is van esélye, miután Wittmann kizárásával 39 egységre zsugorodott a lemaradása.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr811753099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása