DTM - DA COSTA IS ELHAGYJA ÉV VÉGÉN A DTM-ET

1471625134.jpg

A portugál pilóta a jövőben teljes mértékben a Formula E-pályafutására fog koncentrálni.

A BMW portugál versenyzője, Antonio Félix Da Costa pénteken Budapesten megerősítette, hogy az év végén befejezi a DTM-es kalandját. A 25 éves pilóta 2014 óta volt a Német Túraautó Bajnokságban a bajorok színeiben, miután a Toro Rosso Forma-1-es csapatától kosarat kapott.

Azóta a portugál háromszor állt dobogóra; a 2015-ös zandvoorti második futamon pedig a dobogó legtetejére is felért, a pole-ból indulva. 

Da Costa távozásának oka pedig rendkívül egyszerű. Mint ismert, a portugál 2014 ősze óta a Formula E mezőnyének is a tagja. Az elmúlt két szezont a Team Agurinál töltötte, az idei évre viszont átigazolt az Andretti csapatához, ahol teljes munkaidősként várták a portugált, aki így a jövőben csak a Formula E-s pályafutására fog összpontosítani.

Érdekesség, hogy immár Da Costa a második távozó BMW-pilóta a DTM-ből, ugyanis pár hete Martin Tomczyk tett hasonló bejelentést.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2411738369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása