DTM - HIVATALOS: EKSTRÖM KIHAGYJA A SZEZONZÁRÓT

1471679529.jpg

A kétszeres DTM-bajnok 2001 óta először fog kihagyni futamot!

Ma a svéd Mattias Ekström bejelentette, hogy nem vesz részt a DTM idei hockenheimi szezonzáróján. Mégpedig amiatt, mert a WRX-ben lesz kötelezettsége ekkor Barcelonában, és miután a két helyszín egymástól 500 kilométerre van nagyjából, az egyik eseményről le kellett mondania a Német Túraautó Bajnokság kétszeres bajnokának.

Végül pedig a DTM-ről mondott le, ugyanis a Ralikrossz Világbajnokságban 10 ponttal vezeti a pontversenyt, míg az előbbiben már semmi esélye nincs a bajnoki címre.

Legutóbb Ekström 2001-ben hagyta ki a hockenheimi főfutamot. A svéd pilótát ezúttal valószínűleg René Rast fogja helyettesíteni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr811736123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása