F1 - GUTIÉRREZ: NEM A HAAS AZ EGYEDÜLI OPCIÓ 2017 KAPCSÁN

esteban_gutierrez_f1_grand_prix_singapore_sagn-umjaz0x.jpg

A mexikói Esteban Gutiérrez elárulta, hogy még vannak alternatívái 2017-re a Haason kívül.

Az idei évben debütáló Haas F1 Team egyelőre még nem árult el semmit se a 2017-es pilótafelállás kapcsán, habár Romain Grosjean maradása nagyon is valószínűsíthető.

A szezon folyamán az amerikai istálló francia versenyzője volt az eredményesebb, ugyanis 28 pontot szerzett ideáig, míg a másik VF16-tal a mexikói Esteban Gutiérrez nullát, így utóbbi legjobb eredményként öt darab 11. helyet tud felmutatni. 

Gutiérrez a nagy pontnélküliség ellenére mindig is biztos volt abban, hogy jövőre is a Forma-1-ben fog maradni. Igaz, ha ezt nem a Haas színeiben fogja megtenni, akkor a lehetőségei igencsak korlátoltak.

"Számos lehetőség van a jövő év kapcsán, melyeket mi figyelembe veszünk. A következő hetekben pedig a döntést is meg fogjuk hozni. Néhány érdekes lehetőségünk is van, amelyeket még nem érdemes félretenni. Viszont azt le kell szögeznem, hogy elsősorban a Haasnál szeretnék versenyezni 2017-ben." - nyilatkozta Gutiérrez a motorsport.com-nak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr811734057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása