MOTOGP - HAYDEN VISSZATÉR EGY FUTAM EREJÉIG!

10307_r10_action_full.jpg

2006 világbajnoka a hétvégi aragóniai fordulón visszatér a MotoGP mezőnyébe, igaz, csak egy futam erejéig.

Hétfőn reggel a Marc VDS Honda csapata megerősítette, hogy a kézsérüléseivel küszködő Jack Millernek az Aragóniai Nagydíjat is ki kell hagynia, ám ezúttal már lesz helyettese az ausztrálnak, mégpedig a korábbi világbajnok, Nicky Hayden személyében.

Hayden 2006-ban zárta az első pozícióban a MotoGP pontversenyét, és egészen 2015 végéig a mezőny tagja volt. Ám idén tovább kellett állnia, így között ki a Superbike Világbajnokságban a Hondánál - egyelőre nem áll rosszul az amerikai, ugyanis jelenleg a bajnoki tabella 5. helyét foglalja el. A MotoGP-be való visszatérés egy versenyre szól.

Az amerikai pilóta nem számít könnyű menetre a spanyol helyszínen, de mindenképpen élvezni szeretné a versenyzést.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6511727761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása