F1 - NÉMET ÚJSÁGOT PEREL A SCHUMACHER-CSALÁD

schumacher-michael-f1_3393533.jpg

Egy német lap számolt be korábban arról, hogy a 2013 decemberében súlyos síbaleset szenvedő Michael Schumacher már tud járni. Azonban ebből egy szó sem igaz, úgyhogy a hétszeres világbajnok hozzátartozói be is perelték az újságot, amely akár 100 ezer eurós kártérítést is fizethet.

Mint ismert, a hétszeres világbajnok legenda, Michael Schumacher 2013 végén szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban. Azóta bizonyos bulvárlapokban igencsak rendszeres hamis hírek jelennek meg a korábbi autóversenyző egészségügyi állapotáról. Tavaly év végén a német Bunte magazin próbálta félrevezetni az olvasóit egy olyan hírrel, miszerint Schumacher már képes járni.

Azonban ez nem igaz - ezt maga a család ügyvédje, Felix Damm erősítette meg. Emellett azt is elárulta, hogy a család jogi eljárást indít a hazug újság ellen, s 100 ezer eurós kártérítést fog követelni. A szakértők szerint a hozzátartozók ennyit biztosan nem fognak kapni, de körülbelül 40 ezer eurót mindenképpen. A döntés a jövő hónapban fog megszületni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6611728053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubu1a 2016.09.20. 00:14:14

Akkor legalább megtudtuk, hogy nem tud járni. Alig csöpög onnan az információ, valahogy ki kellett ugrasztani a nyulat a bokorból.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása