F1 - SZINGAPÚR, 2016: ROSBERGÉ AZ UTOLSÓ EDZÉS

nico_rosberg_f1_grand_prix_singapore_qualifying_jtczq29mdqqx.jpg

Rosberg hajszállal verte meg Verstappent az időmérő előtt.

1:44.352-es idővel a mercedeses Nico Rosberg bizonyult a leggyorsabbnak a Szingapúr Nagydíj harmadik szabadedzésen. Ezzel a körrel 59 ezredet vert a Red Bull Racing holland pilótájára, Max Versteppenre, aki így a második lett. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára a ferraris Kimi Raikkonen "állhatott fel", de a "Jégember" hátránya már fél másodpercre rúgott.

A másik Red Bull-lal Daniel Ricciardo lett a negyedik, megelőzve a Ferrari másik pilótáját, Sebastian Vettelt, valamint a force indiás Nico Hülkenberget. A két Toro Rosso ismét nagyon jól ment: Kvyat a 7. legjobb időt futotta meg, Sainz Jr. pedig kilencedikként zárt. Kettejük a címvédő mercedeses, Lewis Hamilton választotta szét, aki csak a 8. lett, miután a brit eléggé sokat szenvedett a 60 perces tréning folyamán. A legjobb 10 sorrendje a williamses Valtteri Bottasszal zárult.

A szabadedzés folyamán a piros zászló is felbukkant, amikor a 15. perc környékén Pascal Wehrlein az Anderson-híd előtt nekikoccant a falnak a Manor Racing autójának a hátuljával. A félbeszakításra a baleset által keletkezett törmelékek eltakarítása miatt volt szükség.

De a legbizarrabb látvány kétség kívül az az óriásgyíkszerű képződmény nyújtotta, amely a piros zászló környékén betévedt a pályára, Verstappen autója mögött pedig keresztben át is haladt rajta.

A rajtsorrendről döntő időmérő magyar idő szerint délután háromkor kerül megrendezésre.

Az időmérő végeredménye:

csjqyluwyaa0wnm_1.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3911716767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása