F1 - HIVATALOS: MONZA 3 ÉVIG MÉG BIZTOSAN MARAD A FORMA-1-BEN

italian_gp_race_day_024.jpg

A minap megerősítették, hogy 2019-ig biztosan Monzában fog maradni a Forma-1-es Olasz Nagydíj.

Pénteken a FOM-elnök Bernie Ecclestone, az FIA-elnök Jean Todt és az Olasz Autóklub elnökeként tevékenykedő Angelo Sticchi Damiani egy sajtótájékoztatón megerősítette, hogy az Olasz Nagydíjat 2019-ig garantáltan Monzában fogják megrendezni.

Igaz, ezt a szerződést ma nem tudtak aláírni a felek, ugyanis az ügyvédek még dolgozgatnak rajta, így majd a szignózásokra Londonban fog majd sor kerülni. A megállapodás 3 évre szól, de Ecclestone az esemény hangoztatta, reméli, hogy a helyszín még legalább 100 éven át a versenynaptár része lesz.

A késlekedő szerződésében hátterében az állhat, hogy Imola jogi lépésekkel tervez fellépni Monza ellen. A vád pedig az lehet, hogy Monza jogtalanul használhat fel közpénzt az Olasz Nagydíj megrendezéséhez - a döntés október 26-ára várható. A San Marino-i helyszín emellett azt is tudatta a közleményében, hogy nem tetszik Monza hozzáállása abból a szempontból, hogy úgy akarnak szerződést kötni, hogy közben egy jogi eljárás van folyamatban.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3711671558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása