F1 - MASSA ÚJ KAROSSZÉRIÁT KAP SPÁRA

felipe_massa_f1_grand_prix_belgium_previews_g_v3z3e7eeux.jpg

A Williamsnél egy karosszériacserével próbálják meg orvosolni a nyári szünidő előtt felmerült, rejtélyes kezelhetőségi gondokat.

Felipe Massa számára igencsak rosszul alakult a nyári szünet előtti utolsó verseny a Hockenheimringen, ugyanis szinte vezethetetlenné vált a Williams FW38-asa azután, hogy az első körben a hajtűben nekikoccant a Renault britje, Jolyon Palmer. Végül a brazilnak fel is kellett adnia a németországi viadalt 36 kör után.

Ezután a brazil Spa-Francorchamps-ban visszatér a 02-es verziójú karosszériához, amelyet a szezonrajttól kezdve egészen a júliusi Osztrák Nagydíjig használt. Az azóta eltelt Brit, Magyar és Német Nagydíjakon a 04-es változattal versenyzett.

A Williams brazilja az Autosport számára elárulta, hogy immár vannak elképzelései a csapatnak arról, hogy mi lehet a probléma oka. Emellett megerősítette, hogy a csapat nem az előző karosszériája egy konkrét gondja miatt döntött a csere mellett, hanem a további lehetséges meghibásodások elkerülése végett.

Nyilatkozatát pedig azzal zárta a 35 éves Massa, hogy a szezon második feléről beszélt. Massa sok jót nem jósolt a csapata számára, már csak amiatt sem, hogy a Force India rohamléptekben közeledik hozzájuk, s már csak 15 pont a különbség a két csapat között a konstruktőri bajnokságban.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr10011653014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása