F1 - FEJLESZTÉSÁRADAT A SAUBERNÉL BELGIUMBAN

felipe_nasr_canadian_f1_grand_prix_qualifying_jdvxss_4ucpx.jpg

A szezon korábbi részeiben még a túlélését harcolt a Sauber, a tulajdonosváltás után azonban ezt megváltozott. A svájci istálló a Belga Nagydíjra egy komolyabb fejlesztési pakkal érkezett meg.

A Sauber számára katasztrofálisan alakult eddig az idei szezon, ugyanis az anyagi problémákat ismerve hagyján, hogy nem jöttek az eredmények, de még az is csoda, hogy idáig életben tudtak maradni. Viszont a nyári szünet előtt nem sokkal felvillant a reménysugár a hinwili csapatra, amikor is azt felvásárolta a Longbow Finance névre hallgató befektetőcsoport.

A tulajdonosváltás hatásai pedig már most tapasztalhatóak a sereghajtó háza táján, ugyanis a Belga Nagydíj hétvégéjén a Sauber versenyzői, Marcus Ericsson és Felipe Nasr számos fejlesztést fognak kézhez kapni. A csomag a következő újdonságot tartalmazza: első szárny, rövidített orrkúp, padlólemez, fékcsatornák.

motorsport.com technikai elemzése szerint az új első szárny és az orrkúp igencsak hajaz a Red Bull RB12-es elején található alkatrészre, úgyhogy a Sauber joggal remélhet előrelépést a fejlesztésektől. Így pedig jó esélye lehet a svájci alakulatnak arra, hogy átvegye a 10. helyet a Manorhoz, igaz, ehhez a Banburry-ben székelő csapatnak is lesz majd 1-2 szava. Mindenesetre igencsak csúfosan festene egy konstruktőri 11. hely a Sauber "bizonyítványában", ugyanis a svájciak még sohasem végeztek a legjobb 10-en kívül az 1993-as debütálásuk óta.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4411652188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása