WTCC - GIROLAMI VISSZATÉR MOTEGIBEN

14088424_846288525471342_82585991348704630_n.jpg

A jövő hétvégén pályafutása harmadik WTCC-versenyhétvégéjén vehet részt az argentin Nestor Girolami, mégpedig a gyári Volvo színeiben!

A gyári Volvót üzemeltető Polestar Cyan Racing hétfőn megerősítette, hogy a szeptember 3-a és 4-e között esedékes japán versenyhétvégén, Motegiben az argentin Nestor Girolami lesz Thed Björk csapattársa.

A pilótaváltás oka ezúttal az, hogy Robert Dahlgrennek ugyanebben az időpontban Karlskogában van jelenése, a Skandináv Túraautó Bajnokság soron következő fordulóján - mint ismeretes, abban a szériában a 11 pontos hátrányával még pariban van a bajnoki titulusért, emiatt is kaphatott kimenőt a Volvótól.

Girolami számára pedig már nem ismeretlen a Volvo S60 TC1, ugyanis az argentin versenyhétvége utáni hétfőn, augusztus 8-án tesztelhette azt Termas de Rio Hondóban.

Egyébként az sem kizárt, hogy Girolami a szeptember 25-i hétvégén Kínában is lehetőséghez jut, ugyanis akkor is Dahlgrennek az STCC-ben lesz kötelezettsége. Utána már nem lesz átfedés, ugyanis szeptember végén véget is ért a skandináv széria.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3811358294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása