F1 - WEBBER: A FERRARINAK NINCSENEK MEGFELELŐ EMBEREI

Mark Webber nem hiszi, hogy a Mercedes riválisai készen állnak a német csapat dominanciájának megdöntésére.

Az ausztrál versenyző korábbi csapata, a Red Bull Racing az utóbbi időszakban lehagyta a Ferrarit, sőt, a csapat versenyzője, Max Verstappen az egyetlen versenyző, aki futamot tudott nyerni 2016-ban a Mercedes versenyzőin kívül.

"Közelednek a Mercedesre, de nem látom, hogy ott lennének a nyakukon. Általában jó futamuk van itt, egész erősek ott, de a Mercedes általában mindenhol legyőzhetetlen. De a Red Bull a Ferrari előtt van."

Webber a Ferrariról is beszélt pár szót:

"Sebastian és Kimi mindent megtesznek, védik a csapatot a médiában, de belül ők is tudják, hogy a csapatnak fejlődni kéne. Eléggé frusztráló, ha minden héten a legjobbadat nyújtod és a csapat büntetést kap, vagy stratégiai hibát vétenek.

Vettel képes a csapatot motiválni, de ehhez a megfelelő emberek kellenek, és nem hiszem, hogy a Ferrari rendelkezik jelenleg a megfelelő emberekkel. A csapat jelenleg a média nyomása alatt van. Kéne az eredményeket szállítani. Látható Sebastianon, hogy ez nagyon frusztráló, de a tapasztalata segíteni fog az olaszoknak."

Webber volt csapattársáról, Nico Rosbergről és a bajnokság első helyének elvesztéséről is beszélt:

"Úgy kell harcolnia, mint egy bitang kutyának. Ez egy hosszú szezon, szóval az összes energiáját el kell használnia, mert Lewisnak mindig van egy trükkös momentuma."

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5610426026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása