F1 - GENE HAAS: JOBB LETT VOLNA EGY JELENLEGI CSAPAT MEGVÉTELE

A Haas csapat tulajdonosa most már elismeri, hogy talán jobb lett volna egy jelenlegi istálló megvétele, mintsem egy saját, nulláról felépített csapat létrehozása.

Az amerikai istálló az idei szezonban csatlakozott a királykategória mezőnyéhez, és annak ellenére, hogy újonc csapatról van szó, egészen jól helyt álltak eddig.

Persze nyilván nem a bajnoki címért küzdenek, de már többször is szereztek fontos pontokat a bajnoki küzdelemben, és jelenleg megelőzik a Renault, Manor és Sauber csapatokat a bajnokságban.

Gene Haas most már azonban elismeri, hogy egyáltalán nem egyszerű az újonc csapatok dolga, jobb lett volna egy anyagi nehézségekkel küszködő csapat megvétele:

"Bernie mindig azt mondta, hogy 'miért nem veszel meg egy jelenlegi csapatot?' Ez egy jobb ötlet lett volna, mert csak 10 csapat volt, szóval sokkal jövedelmezőbb lett volna gazdaságilag.

Sok előnye van, ha egy TOP10-es csapat vagy. Több pénzt és pénzügyi segítséget kapsz."

A Haas csapat eddigi legjobb eredménye egy bahreini hatodik hely, Romain Grosjean révén.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6510416258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása