F1 - KVYAT MARADHAT 2017-BEN?

Daniil Kvyat valószínűleg megtarthatja a helyét 2017-re a Toro Rossónál, annak ellenére is, hogy elég gyengén teljesít, amióta a Red Bull visszafokozta a Toro Rosso csapatához.

Kvyat még a Red Bull Racing csapatánál kezdte meg a 2016-os szezont, azonban a negyedik futam után a Red Bull vezetősége úgy döntött, hogy Max Verstappent ültetik a helyére, addig Kvyatot visszaküldik a Toro Rossóhoz.

Amióta azonban az orosz visszakerült 2014-es csapatához, nem igazán teljesít jól. Az azóta eltelt 8 futamon mindössze 2 pontot szerzett és láthatóan megtört, nem tudja, hogy mit csinál rosszul.

Ezek után a Forma-1-ben természetes reakció, hogy a leváltásáról kezdenek el pletykálni. A Red Bull jelenleg egyetlen olyan junior pilótával rendelkezik, aki esélyes lehet az orosz helyére, ez pedig a GP2-es bajnokság jelenlegi második helyezettje, a francia Pierre Gasly.

Most azonban Helmut Marko tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, hogy nem számolnak Kvyat leváltásával:

"Mindössze egy, vagy két jó versenyre van szüksége és ismét megtalálja a régi önmagát."

Hogy Kvyat megtarthatja-e a helyét jövőre az nagyon is kérdéses. Az lehet a szerencséje, hogy noha Gasly ott van a GP2-es bajnokság élmezőnyében, ennek ellenére nem túl kiegyensúlyozott.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5110407162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása