F1 - HAKKINEN: HIBA VOLT KRITIZÁLNI VERSTAPPENT

A Forma-1 kétszeres világbajnoka, Mika Hakkinen elismerte, hogy korábban nem kellett volna Max Verstappent kritizálnia a kora miatt.

Hakkinen két évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy Max Verstappen túl fiatal, nem készült még fel a 2015-ös Formula-1-es világbajnoki szezonra.

"Sosem hagynék ennyire fiatal versenyzőt a Forma-1-ben versenyezni."

Mióta azonban Verstappen bemutatkozott a száguldó cirkuszban, azóta kritikusai szépen elhallgattak. Ő lett a legfiatalabb Forma-1-es induló, pontszerző, dobogós és futamgyőztes is.

Hakkinen most boldog, hogy végül nem lett igaza:

"Kritizáltam őt, amikor belépett az F1-be, mondván, hogy túl fiatal, de boldog voltak, amikor kiderült, hogy nincs igazam. Ez megerősítette azt a tényt, hogy a mai fiatalok sokkal egyszerűbben alkalmazkodnak ehhez a világhoz. Engedni kell őket beszélni és meg kell hallgatni őket, amit mondaniuk kell."

Az biztos, hogy Max Verstappen az egyik legjobb döntése volt a Forma-1-nek az elmúlt évekből. Jöhet a többi tehetséges fiatal.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr399455552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása