WTCC - CSAK EGY ZENGŐS AUTÓ LESZ OTT ARGENTÍNÁBAN! (FRISSÍTVE)

img_27640.JPG

A Zengő Motorsport szerda este megerősítette, hogy Ficza Ferenc nem utazik el Termas de Rio Hondóba.

Szomorú videóbejelentés jelent meg szerda este a Zengő Motorsport Facebook-oldalán, melyben a csapatfőnök Zengő Zoltán elárulta, hogy a hétvégén Termas de Rio Hondóban csak egy zengős Honda lesz ott a rajtrácson, mégpedig Nagy Danié. Ugyanis a magyar csapat másik pilótája, Ficza Ferenc betegség miatt nem utazhatott el. A jelentések szerint vakbélgyanú áll fenn. 

UPDATE (2016.08.04. 19:45): Ma a Zengő Motorsport és Ficza Ferenc is megerősítette, hogy a távollét oka tényleg vakbélgyulladás. Már meg is műtötték a magyar pilótát, reméli, hogy Motegire felépül. Mindenesetre Mi szorítunk Fecónak!

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408933556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása