F1 - RAIKKONEN: A TEMPÓ HIÁNYA FÁJDALMAS MINDANNYIUNKNAK

Kimi Räikkonen megerősítette, hogy a Ferrarinak most kihívást jelent megszorongatni a Mercedest, de még a Red Bullt is. Ez természetesen fájdalmas tapasztalat az egész csapat számára.

A Ferrari csapata a Német Nagydíjat követően már csak a harmadik helyet foglalja el a konstruktőrök versenyében, köszönhetően a Red Bull kettős dobogójának, ezzel szemben Vettel és Räikkonen csak az ötödik és hatodik helyen látták meg a kockás zászlót, jókora hátrányban lemaradva.

A Red Bull most már 14 ponttal tisztán az olaszok előtt van a bajnokságban. Még fájdalmasabb a vörösöknek, hogy a legutolsó négy futamon mindössze egyszer voltak dobogón, Kimi Räikkonen révén, ahhoz is kellett Nico Rosberg ütközése csapattársával.

"Sajnos nem voltunk elég gyorsak, ilyen egyszerű. Reméljük, találunk valamit, amivel megszorongathatjuk őket de ez nem lesz egyszerű.

Mindenki láthatja, hol végeztünk, és nyilván fájdalmas számunkra. De így állunk most. Keményen kell dolgoznunk. Fejlődni kell."

Most két olyan pálya jön, ami motorilag sokkal jobban feküdhet a Ferrarinak, mint az eddigi pályák, legalábbis eddig jól szerepeltek ott. Kíváncsian várjuk, hogy a 4 hét múlva esedékes Belga Nagydíjon mi lesz az erősorrend.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408927716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása