F1 - A WILLIAMS ÉRDEKES PILÓTAFELÁLLÁST ÍGÉR 2017-RE

f1_grand_prix_of_germany_jjl3wbqd5nax.jpg

A Williams is adós még egyelőre a jövő évi felállás ismertetésével.

A Williams Martini Racing 2014 óta, azaz immár 3. éve van ott a rajtrácson a Valtteri Bottas - Felipe Massa duóval, azonban mindegyikőjük kontraktusa lejár az év végén. 

A grove-i alakulat helyettes csapatfőnöke, Claire Williams a Sky Sports-nak nyilatkozott a jövő év kapcsán:

"Teljesen érthető, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy milyen pilótafelállással fogunk nekivágni 2017-nek.

Számos elérhető pilóta van jövőre, mi pedig minden opciót meg fogunk vizsgálni. Szerencsére abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy az idei év után sok jó versenyző marad majd szerződés nélkül, úgyhogy tudni fogunk majd miből választani.

De mi most Felipével és Valtterivel dolgozunk együtt, és már a szezon felénél járunk. A második szezonfélben pedig kemény kell dolgoznunk ahhoz, hogy magunk mögött tudjuk majd tartani a Force Indiát. Azt akarom, hogy a csapat erre helyezze a hangsúlyt."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr948929076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása