FORMULA E - ÚJ ELSŐ SZÁRNYAK LESZNEK ŐSZTŐL

cocn4wcwcaepgt4.jpg

A Formula E csütörtökön hivatalos bemutatta, hogy miképpen fognak kinézni az autók küllemre.

Egy radikálisan megváltoztatott első szárny a Formula E-autók karosszériájának legelső jelentős módosítása 2014 óta. Egyébként ezt a szárnytípust korábban, nagyjából két hete már láthattuk a Mahindra Racing autóján.

"A Formula E célja az, hogy különböző legyen, és ez az új első szárny egy olyan "arckifejezést" kreál, ami minden versenyautóétól különbözik.

Úgy vélem, ez egy nagyszerű kiegészítése az autónknak, továbbá kihangsúlyozza azt a tényt, hogy ez egy modern, előregondolkodó bajnokság, ezáltal pedig a Formula E-nek teljesen más megközelítésmódja van, mint a többi versenyszériának"nyilatkozta Alejandro Agag, a Formula E elnöke.

A Formula E harmadik szezonja október 9-én rajtol Hongkongban, az alábbi képeken látható első szárnyakkal:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698923144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása