F1 - GROSJEAN BÜNTETÉST KAPOTT

romain_grosjean_f1_grand_prix_germany_practice_j5w3u_ffzxlx.jpg

Természetesen nem a bokszutcai incidensért - abban a Mercedes volt a ludas.

A Haas francia versenyzője, Romain Grosjean számára nem alakult valami meseszerűen a harmadik edzés a Hockenheimringen. A tréning első harmadában a Mercedes engedte ki elé veszélyesen versenyzőjét, Lewis Hamiltont, ami miatt még meg is kellett állni a bokszutcában.

Utána pedig váltógondokkal szembesült a francia, aki emiatt keresztbe is állt a 3-as kanyarnál, sőt, még a fűre is kicsúszott. Ezután Grosjean visszahozta a Haas-Ferrarit a depóba, ahol gyorsan megállapították, hogy a váltó azonnali cserére szorul. S miután az egység nem bírt ki egymást követő hat versenyhétvégét, a bajnoki tabella 11. helyén álló francia automatikusan 5 rajthelyes büntetést kapott a vasárnapi futamra.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr198923644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása