F1 - ALONSO KIAKADT A FOLYTONOS SZABÁLYVÁLTOZÁSOKRA

fernando_alonso_f1_grand_prix_germany_practice_xbztttz_r4cl.jpg

Fernando Alonso most jutott el arra a pontra, hogy már nem tudja követni a Forma-1-ben mostanában fellelhető állandó szabályváltozást. A spanyol elvesztette a türelmét.

Az FIA a pénteki napon erősítette meg, hogy visszaállítják a rádióforgalmazást a Forma-1-ben, azután, hogy tavaly betiltották.

Emellett pont kerül a dupla sárga zászlós ügy végére is. Ismét szabályt változtattak. Aki nem tudná, mostantól, ha indokolt a dupla sárga zászló időmérőn, akkor rögtön leállítják az edzést.

A harmadik jelentős változás a pálya határai vonatkozik. Mostanában annyit variáltak a pálya határainak betartásával, hogy az ember már csak kapkodja a fejét, hogy most akkor mit is szabad csinálni.

Fernando Alonónak elege lett a szabályváltozások gyakoriságából és sokaságából, és csúnyán ki is akadt ezek miatt az FIA-ra:

"Már nem érdekel. Feladom, hogy nyomon követem az eseményeket. Ezen túl minden versenyen megmondják majd, hogy mit kell tennünk. Mivel minden versenyen változik valami. Most pl. többé-kevésbé ahhoz a szabályhoz térünk vissza, amit tavaly is használtunk.

Azt hiszem Spa volt az, amikor először nem szólhattak hozzánk a felvezető körön. Úgy nézett ki, hogy ez szuper izgalmassá fogja tenni a versenyeket és a bajnokságot. És mi történt? Semmi.

Még rosszabb lett, így most visszatérünk. Ugyanez a helyzet a pálya határaival. Eddig voltak pálya határok, ma azonban már nem voltak.

Szóval, amikor holnap kimegyek majd, akkor megkérdem, mit kell tennem és megpróbálok nem időt pocsékolni."

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr548924442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása