F1 - MASSÁNAK TÖBB LEHETŐSÉGE IS LEHET 2017-RE

Felipe Massa megerősítette, hogy több csapat is szóba jöhet számára 2017-ben, a brazil szeretné Forma-1-es jövőjét biztosítani.

A Williams csapatánál 2014 óta versenyez a Felipe Massa - Valtteri Bottas páros. A csapat versenyzőinek szerződése azonban a szezon végén lejár és egyelőre egyik pilóta kontraktusát sem hosszabbították meg, azaz jelen állás szerint kiadó két hely az F1 egyik nagy múltú csapatában.

Massa és Bottas helyére több opció is van. Lance Stroll, Daniil Kvyat, Alex Lynn, de más versenyzők is szóba jöhetnek. Az biztos, hogy egyik mostani versenyző helye sincs biztonságban.

Most a Német Nagydíj hétvégéjén Massa megerősítette, hogy továbbra is a Williams csapattal számol, de más csapatokkal is tárgyal. A brazil maradni szeretne jövőre is:

"A tárgyalások már egy jó ideje zajlanak. Úgy vélem, hogy most még nincs 100%-os válasz a Williamstől, de ezt is időben tudni fogjuk. Meglátjuk, mi történik.

Nem csak a Williams jöhet szóba. Nem akarok csapatokat mondani, de azok a csapatok érdekelnek, ahol jó eredményeket tudunk elérni, jól tudunk dolgozni. Ha nem lesz ilyen, akkor talán nem leszek itt jövőre."

Reméljük, hogy a brazil itt lesz a mezőnyben, ugyanis, ahogy korábban írtuk, szükség van olyan nevekre, mint Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, vagy épp Felipe Massa.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr178922266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása