F1 - ALONSO TRÜKKÖS HÉTVÉGÉRE SZÁMÍT NÉMETORSZÁGBAN

fernando_alonso_f1_grand_prix_hungary_practice_kscluq65wlbx.jpg

A spanyolok kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso arra számít, hogy a hétvégén szenvedni fog a McLaren.

A Magyar Nagydíjon Fernando Alonso végzett a legelőkelőbb pozícióban azok közül, akik nem a Mercedes, Ferrari, Red Bull nagycsapatok valamelyikével álltak rajthoz - azonban a spanyol kötve hiszi azt, hogy Németországban megtudná ismételni a hungaroringi 7. helyet. Alonso így nyilatkozott a Hockenheimringről, melyen 2010-ben és 2012-ben is győzni tudott a Ferrarival:

"Ez egy eléggé technikás pálya, amely meglehetősen nagy leszorítóerőt igényel, és habár a kanyarok nagyja alacsony tempójú, de mindegyik hosszú, motorerőt igénylő egyenes után következik. Úgyhogy a beállítások trükkösek lehetnek, akár a motorerőről, akár a kaszniról van szó.

Ezen típusú pályára szükséged van egy autóra, mellyel tudni nyomni neki. Érzem, ezen a téren fogunk készülni fejlesztésekkel.

Mindenesetre ez a hétvége különbözni fog a hungaroringitől. Nem számítunk arra, hogy újra mi leszünk a negyedikek az erősorrendben, sőt, a riválisaink erősebbek lesznek, de minden téren próbáljuk majd a maximumot nyújtani és a legjobb formánkat hozni."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr768916808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása